Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Nyolckor a bárkán - családi színházi előadás


RS9 Színház

2018. április 22. 15:00

GYERMEKEKNEK, CSALÁDOKNAK

(az RS9 Színház és a Junion Színház bemutató előadása)

Nyolckor a bárkán – úgy hangzik, mint ha egy kedves kis baráti találkára vonatkozna. Sajnos, azonban nagy baj van, ha három pingvin csupán két jegyet kap Noé bárkájára - amelyre minden állatfajból csupán kettő juthat fel. 

És, ha véletlenül akad egy rossz kispingvin - akinek éppen nincsenek barátai - és egyedül van? Akkor el kell hát tőle búcsúzni, és esetleg kitalálni valamit.

Egy hosszú utazás során számos fontos dolgot megtudhatunk. Például, hogy Noé látása nem túl jó, hogy a zsiráfok is lehetnek tengeribetegek, és hogy Isten szereti a sajttortát - sok mazsolával.

A szerző, Ulrich Hub, 2005-ben írta művét a karlsruhei Badeni Állami Színház felkérésére. Az év gyermek- és ifjúsági drámájává választották Németországban és Hollandiában is 2006-ban. Egy évre rá megjelent a regényváltozat, amely 2008-ban az év mesekönyve lett. Számos nyelven jelent meg Európa szerte azóta a könyv is, és játsszák a színdarabot Portugáliától Finnországig, Görögországon át Írországig, a gyerekek nagy örömére. Magyarországon már több nagyvárosban is műsorra tűzték ezt a darabot, azonban Budapesten először lesz látható. Bízunk abban, hogy nem csak a gyerekeknek lesz igazi csemege ez a mese, hanem a szülőknek is, így egy igazi családi előadást láthatnak majd kicsik és nagyok.

Az előadás hossza 85 perc, egy szünettel.

Fotók: Olajos Ilka